Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miről ismerhető fel az autizmu...

Miről ismerhető fel az autizmus? Mik az árulkodó jelek?

Figyelt kérdés

Magamon annyit veszek észre hogy szeretek egyedül lenni, bár vágynék barátnőre, de nem sikerül kapcsolatba kerülni velük. Nem tudok érdekes lenni és beszélni se tudok sokáig egy témáról. Nem merek a szemükbe nézni, elégedetlen vagyok magammal és nagyon látszik hogy önbizalomhiányom van.

Érzékeny, nehezen felejtő, romantikus alkat vagyok. Tanultam zenét, tudok zongorázni, gitározni. Nagyjából átlagos életet tudok élni, de keveset beszélek, ezt meg is szokták jegyezni és azt is hogy túl komoly vagyok.

Értek sérelmek, volt barátnőm megcsalt, még mindig "siratom".

Mi a véleményetek?

(31/F)

2020. jan. 27. 10:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Elso blikkre nem mondanam hogy autista vagy, de ha szeretned biztosan tudni, keress fol egy szakembert. Bar folnotteknel ezt nagyon korulmenyes diagnosztizalni.

Az viszont hogy tul komoly vagy, nevetseges vad. Olyan vagy, amilyen vagy, aki ezert beszol h "tul" komolya vagy, vagy "tul" keveset beszelsz, az jo hulye, es foglalkozzon a sajat dolgaval. Ha TEGED zavar hogy ilyen vagy, akkor onismereti csoporto vagy pszichologust kereshetsz fol, aki segit elfogadni vagy valtoztatni.

2020. jan. 29. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!