Megfelelő a tornaóra a mai fiataloknak?
Hát 20 éves leszek, de csak tavaly érettségiztem, bőven frissek még az emlékek.
Mindig is gyűlöltem a tornaórát, nálam ez 12 évnyi megalázásról, leszidásról, rossz jegyekről szólt. Utóbbit tudomásul tudtam venni idővel, de az előbbi kettőt soha, pláne hogy évekig minden más tárgyból 5-ös voltam, mégis úgy beszéltek velem, mint egy utolsó szerencsétlennel. Életemben 12 év után először nem kényszerít rám senki semmilyen sportot, ki is használom. Tényleg egyetlen percnyi örömöt nem tudnék felhozni a tesiórákról, de sajnos még azokról a sportokról sem, amiket akár több évig csináltam a sulin kívül. Lehet elítélni, de irtózom a mozgástól ilyen sportformában (és nem azért, mert kövér vagyok, soha nem is voltam az, csak szörnyen ügyetlen, rossz mozgású). Pedig még a tanáraim sem voltak rosszak, az osztálytársak viselkedtek kegyetlenül.
Hogy milyen lenne egy ideális tesióra? Ha már mindenképp kell lennie, akkor mindenki választhasson BÁRMILYEN sportágat. Tehàt ne a suli írja elő, hogy lehet menni az ottani kosárra meg focira, az már nem jó, ha valaki pl lovagolni vagy épp túrázni jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!