Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A magánorvos tényleg jobb?

Llaa@ kérdése:

A magánorvos tényleg jobb?

Figyelt kérdés
Pajzsmirigy eltávolításom lesz és a szüleim magánorvost akarnak erre felkérni. Azt már kívülről tudom, hogy szidják a magyar egészségügyet, de ezt most figyelmen kívül hagyva, van értelme ennek? A műtét kockázata az, hogy megsérül a hangszalagot mozgató ideg. Ettől rettenetesen félek, de gondolom egy nem magán orvosnak sem ez lenne a feltett szándéka. Ha ez megtörténik, az csak véletlen lehet, véletlen meg megeshet a magán orvossal is. Nem akarom, hogy feleslegesen költekezzenek a szüleim. Vélemény, tapasztalat?
2020. jan. 25. 20:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem tényleg minden jó lesz. :))
2020. jan. 26. 20:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Szerintem hazudnak nekem. Azt mondták, 100ezerből meglesz. És magánkórházban. Ez nem is igaz, ugye? :(
2020. jan. 28. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!