Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van olyan életkori határ,...

Van olyan életkori határ, ahonnan már nem normális, hogy valaki még mindig szűz?

Figyelt kérdés

2020. jan. 23. 13:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 + szűz vagyok, és nem tartom normálisnak :) De talán 24-25 éves korban még rendben volt, mármint nem éreztem a súlyát. Most már olyan mintha kőbe lenne vésve. Kissé hervasztó, de valahogy nagyon mégse zavar, úgyhogy nem hiszem hogy a közeljövőben lesz áttörés. De tényleg nem egyértelmű, hogy a kérdező milyen szempontból, és kinek az oldaláról nézve érti a normálist.
2020. jan. 23. 22:14
 12/19 anonim ***** válasza:
14%
Most látom a kérdező egyik hozzászólását. Szerintem ha ezen kattog valaki az akár jó is lehet, hisz érdekli a téma, ez sok szűzről nem mondható el. Persze ha a rágörcsöléstől frusztrált lesz és azért nem jön össze, akkor az évek halmozódása lehet hogy neki se tesz jót.
2020. jan. 23. 22:17
 13/19 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem 30 alatt nem gáz.....

30 felett csak anyibol lest rossz társadalmilag amugy nem gáz.

Nem gáz ha te 50 éves vészited el akkor.

2020. jan. 24. 15:40
 14/19 anonim válasza:
20%

Személyszerint nem tudnék megszabni ilyen határt, de úgy gondolom, hogy a 30-as évek környékén szokták furcsállni az ilyesmit, viszont szerintem semmiképp nem elítélendő dolog.

Végülis akár megtörténhet, hogy többre tartok egy 30 éves szűzt, mint egy kanos 20 alatti ürgét, aki minden hétvégén más-mással kamatyol.

Volt olyan barátom, aki +25 fölött szűz, kissé furcsálltam, bár emiatt nem mondanám, hogy emberileg kevesebb lenne bárkinél.

2020. jan. 26. 15:28
 15/19 anonim ***** válasza:
47%

20 felett már súlyos önértékelési problémákat és torx szexuális/érzelmi fejlődést okozhat a férfiaknál. Fontos kihangsúlyozni, hogy legtöbbször kapcsplatszüzességről van szó. Amikor 20 évesen semmiféle köze nem volt még az embernek a másik nemhez, az nagyon lélekölő tud lenni.

Ha csak nincs rá vallási indokod, exponenciálisan nehezíti meg az ismerkedést. Illetve a mai eltunyult számítógép előtt nevelkedő férfigenerációban amúgy járványszerűen terjed az aggszüzesség és az ebből következő nőgyűlölet és incel mozgalom.

2020. jan. 26. 16:21
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 15!

Nekem még semilyenn kapcsolatom nem volt még férfival egy csók sem.

3 ével ezelőtt egy helyes srác hozzám ért véletlenül mikor adtam neki egy zsepit és nem feledem mert más azon kivül sose értek hozzám.

Igen,kicsit frusztráló tud lenni.

24L

2020. jan. 26. 16:59
 17/19 anonim ***** válasza:
47%
Mondjuk nőként könnyű ezen segíteni.
2020. jan. 26. 17:05
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

16 vagyok.

Nem tudom miért hazudnám azt amit írtam és egyes embereknek ez miért olyan fura.

Szűznek lenni egy állapot nem betegség mindenki maga dönti el mit kezd az életével.

Nekem nem fura,hogy ilyen vagyok mert olyan körben mozgok amilyen én is vagyok és hasonló felfogású emberek vannak.Nekem is fura ha valaki más milyen,de tudom mindannyian különbözünk és azért ismerkedek hozzám hasonlókkal,hogy az ellentétes felfogásu emberek bántásait elkerüljem.

És örülnék ha nem kapnék olyan privát üzeneteket,hogy én hazudok és ő ismeretlenül jobban tudja,hogy én milyen vagyok mint én saját magam.

2020. jan. 28. 21:44
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Háát, ez a szüzességi probléma, nagyon pocsék kérdés, - mindenki másként éli meg.

Van aki vallási, van aki valami sajátos, senki részére be, nem vallott probléma miatt(még talán magának sem vallja be),miatt szűz marad és ha lehet ezt mondani, minél tovább"húzza" az időt az ember, annál nehezebb lesz egyszercsak, azt a bizonyos határt átlépni.

Miről is beszélünk, egy normálisnak tűnő életben megtörténik az ÁTTÖRÉS !

Ki tudja, nem hibáztatható aki 10-15 éves korában veszejti el, nem vagyunk az ő bőrében.

Viszont azt az élményt, ha jó a kapcsolat, senki sem hagyhatja ki, mert ez az élet része és őszinte leszek, férfi létemre TÚL SOKÁRA TÖRTÉNT MEG, de megtörtént.

Optimális esetben ez egy meghatározó élmény, mindenkinek meg kell élnie, nem korfüggő.

Még akkor sem, ha a partnernek is első leszel, ha jó a kontakt is az első, hiszen a természet és az egymás iránti szeretet, megmutatja nektek az utat !

2020. febr. 3. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!