Fogamzságátló 4. hónapjában (elején) még van pecsételőm, igaz a mensim szinte 0 volt.5. hónapra ez már elmúlhat? Vagy mennyi a határ, mikor nem normális? Az agyamra megy.
Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor nincs menstruációd.
Megvonásos vérzésed van, amit a gyógyszer szünetre történő abbahagyása vált ki.
Ha nem megfelelő a gyógyszer a hormontartalma miatt, vagy más hormonok befolyásolják a hatást, akkor lehet pecsételő vérzés bármikor. Csak ez nem jó. És ha neked nincs rendben a vérzésed, akkor lehet nem megfelelő a gyógyszer összetétele és másikat kéne szedned. Vagy a másik hormonadag miatt volt.
Amúgy ezt orvossal kéne megbeszélnek, ők biztos jobban értenek hozzá.
Mert egyébként ha valaki elkezd fog. gátlót szedni, akkor az első 3 hónap után már nem igazán kéne semmi extrának lennie, pecsételő vérzéseknek, hanem egy megvonásos vérzésnek kell jelentkezni és ennyi.
Köszönöm, nem vagyok hü...lye, de így rövidebb volt leírni, meg az is érti, aki ezzel nincs tisztában.
de tényleg köszi az oktatást, ez a kérdés szerves része olt. :D
3. hónap végén is szedtem mellé a progeszteront, mivel nekem hiányom van abból, így írt plusz kúrát.
Orvos telefonon nem hiszem, hogy nyilatkozna, és emlékezne rám, és most felesleges 8 ezer forintom sincs rá, ezért vártam tapasztalatot.
Bár azt gondolom, vagy szeretném, hogy a hormonkúra zavar be, meg hogy nem minden szervezet egyforma, és nincs kőbe vésve a 3 hónap.
Előtte évekig szedtem másikat, fél éves szünetem volt, a méhnyálkahártyám is vékony volt, amikor megnézte, mert MESNIM (igazi mensi) nem jött meg. Gyógyszer meg tovább vékonyítja ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!