Az asszisztens lenézi az embereket!?
Általában melegebb (nem hidegebb) éghajlatra szoktak elküldeni valakit, de egy negatív tapasztalat alapján, még akarj általánosítani.
Nekem van annyi bajom, hogy simán lehetnék "állatorvosi ló", rengeteg orvosnál voltam már, de ilyennel még nem találkoztam.
Most bunkó módon leszek őszinte.
Szerintem az a helyzet, hogy te azt hiszed, ha elmész egy magánrendelésre (fizettem érte, én vagyok az isten, és a pénzemért fényesre kell hogy nyalják a hátsómat), akkor te fogsz diktálni. Biztos vagyok benne, hogy a te hozzáállásoddal is van a baj.
És hát, amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten.
A magánrendelés nem az extra szolgáltatások miatt fizetős.
És akkor most nyugodtan lehet le pontozni annak, aki máshogy gondolja.
Engem mindig tiszteletre tanitottak a szüleim ezért tisztelet tudóan beszélek mindenkivel, a foglalkozásom miatt rengeteg emberrel komunikálok és tartom is a kapcsolatot, vannak nehezebb emberek, de mindig megtalálom velük a hangsújt. Debrecenben lakom és nem eggy rendelésen voltam már ahol mogorvák és lenézöek.
Jah és nem istennek érzem magam, hanem egy olyan embernek aki megérdemli a tiszteletet. Nem tudni mikor fog éppen pont ő tölem szivességet vagy segitséget kérni.
A tapasztaltak után én a helyedben keresnék egy másik orvost és elmennék egy másik magánrendelésre.
Velem a volt fodrászom volt egyszer tiszteletlen, soha többé nem mentem hozzá.
Aki az ügyfelek/vendégek/betegek pénzéből él, adja meg maximálisan a tiszteletet.
Tanulni legfeljebb abból fog az ilyen, ha mindenki ott hagyja és másik vállalkozót keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!