Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől van székrekedésem?

Mitől van székrekedésem?

Figyelt kérdés

Hetente 3-szor 1 órát sportolok.

Minden nap eszek zöldséget, gyümölcsöt.

Orvos javaslatára minden nap megiszok 4-5 l vizet.

A hashajtók alig hatnak, 2-szer használt a szenna tea, már az se.

Teljesen mindegy, mit eszek össze a rohadt/éretlen gyümölcs és tej együtt, vagy savanyú káposzta tejjel, almaecet, lenmag, édes mindegy, nem lesz jobb.

Az orvosnak panaszkodtam, nem érdekelte, mert igazából minden nap van székletem, de az igen kevés, mondhatni tényleg semmi! Szóval már mindegy lenne, ha ki se jönne. Ráadásul az a picike kis mennyiség is fájdalommal jár, az orvos erre azt mondta, hogy neki sincs mindig rendben a széklete. Na, most ezzel mit lehetne tenni?

2010. júl. 21. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:

miért nem küld el az orvosod kivizsgálásra?

nem ártana egy gyomor, végbél tükrözés.

pajzsmirigyvizsgálat, stb stb...

2010. júl. 21. 22:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Szedjél be egy doboz hashajtót. Garantáltan nem lesz többet! :D
2010. júl. 21. 22:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát eddig a 4 db hashajtó volt a legtöbb, amit beszedtem, annyira nem használt. S az amúgy is, csak egy alkalommal segítene.

Az orvost azért nem érdeklem, mert igazából, mint fent említettem, székletem, ha csak a legminimálisabb szinten is, de minden nap van.

2010. júl. 21. 22:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyébként vettem egy beöntőkészüléket a gyógyszertárban, na azzal nem tudom, mit rontottam el, mert az aztán tényleg nem használt semmit. Pedig 5-ször is próbálkoztam.
2010. júl. 21. 22:31
 5/5 anonim ***** válasza:
erre a kérdésre engem is érdekelnének a válaszok mert ugyan ezzel küzdök csak nekem még napi szintem sincs székletem egy hét után sins még ingerem se na ilyenkor jön a hashajtó és mrá nagyon unom!!!!
2010. júl. 21. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!