Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy ideje tikkel a szemem. Mi...

Egy ideje tikkel a szemem. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon aggódok...rengeteget tikkel szemem sajnos halál eset történt a családban és nem sokkal utánna kezdett ...ami a legrosszabb,hogy hipochonder vagyok és utánna néztem és írták lehet,hogy agydaganat...de voltam egyébként 1 hete éves vérvételen ott minden eredményem jó lett ..háziorvos megnézte mondta, teljesen jó ..tudom, rákot nem mutatja ki éves ellenőrző vizsgálat de csakrosszabb értékeim lennének ebben bízok :/ elkezdtem magne b6ot szedni ma 3. Napja de sajnos még tikkel a szemem...veletek is volt ilyen, hogy sokáig elhuzódott? Köszönöm

2020. jan. 16. 10:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Stressz is okozhatja, ami nálad indokolt lehet, amikor épp bemeséled magadnak hogy agydaganatod van és emiatt idegeskedsz feleslegesen. Próbálj meg leszokni a betegségek netes kutatásáról, mert többnyire csak attól érzed szarul magad és leszel ténylegesen beteg, hogy addig szuggerálod magad valamilyen durva betegség hitében, hogy végül rámegy az egészséged. Ha elhagynád a kutakodást meg a kényszeres önellenőrzést, lehet semmi bajod nem lenne, és nem is izgatnád magad azon, hogy épp miben haldokolhatsz.
2020. jan. 16. 11:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagyfokú belső stressz, ami pl,. a gyásszal is együttjár.

Miben halt meg a kedves rokon?

Nézz utána a "gyász" szónak, és mindennek, ami ehhez tartozik. Sem agydaganat, sem rák, semmi. Csak stressz, hosszan tartó, belső feszültség jele. A háziorvosod előtt ne titkolózz, mondd meg a gyászt is, hátha nem töm fölsöleges bogyókkal.

Igen van, régóta, és minden más nyavalya, amit csak egy mély gyászban, fájdalomban vergődő lélek képes a testi felszínre küldeni: pl. súlyos fejfájás, migrén, szédülés, arcidegzsába meg amit akarsz. Csak én tudom, hogy ezzel semmiféle orvoshoz nem kell elmenni. A gyászon át kell menni, ha tetszik, ha nem.

2020. jan. 16. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!