Tikkel a szemem már egy hete, mit csináljak hogy elmúljon?
Figyelt kérdés
a szemöldököm meg a szemem környékén rángat az ideg :S2011. jan. 12. 15:06
1/6 anonim válasza:
Nekem is volt. Elvileg a stressz, feszültség okozza. Az szemkörnyéki idegek ugrálnak, "tikkelnek". Sajnos tenni ellene nem nagyon tudsz mit. Próbáld lazán venni a dolgokat, ne parázz előre, és B vitamin komplexet vegyél/szedjél rá, az jó az idegekre, de egyik pillanatról a másikra sajnos az sem múlasztja el. Jobbulást!
2/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, semmit, majd elmúlik.. mondjuk ne igyál kávét és valahogy vezesd le a belső feszültségedet, akár sporttal, vagy bulizással, mozizással... ez ilyen idegi dolog, lehet hogy egy kicsit ki vagy merülve.
El fog múlni most már hamarosan, pihenj többet.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, próbálom megfogadni :)
2011. jan. 12. 20:14
4/6 anonim válasza:
Valeriana recept nélkül kapható nyugtató. Csak ne szokj rá!
5/6 Zsuzsi881 válasza:
Szia tudom hogy régen volt de mennyi idő alatt múlt el?
6/6 A kérdező kommentje:
Még a mai napig előfordul, hogy tikkel néha. Elvileg magnézium hiány és a stressz okozza.
2014. máj. 26. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!