Tényleg létezik olyan, mint az Éberség (Awake) c. filmben?
2010. júl. 21. 19:51
1/7 anonim 

válasza:

Mivel a film megtörtént esetet dolgoz fel, ezért igen, létezhet.
2/7 A kérdező kommentje:
Jó,kitudja manapság,lehet,hogy csak egy marketingfogás akart lenni.
2010. júl. 21. 20:02
3/7 anonim válasza:
Igen létzeik. Tudatos álomnak nevezik. :D teljesen megbénulnak.. pedig ébren vannak.
4/7 anonim 

válasza:

Ja, várjatok, bocs, de nem néztem meg a linket, és én az Ébredések (Awakenings) című filmmel kevertem össze. Abban Robert De Niro "tér magához" :) Annak tényleg megtörtént, orvosilag dokumentált eset az alapja.
Az Éberséget is láttam, és utána is olvastam, hogy van-e ilyen, de mindenhol csak a fórumveszekedésekbe futottam bele, úgyhogy ... csak imádkozom, hogy velem nem esik meg :)
Első voltam.
5/7 anonim 

válasza:

Nem hinném.
Alvási paralízis viszont létezik, na az nagyon hasonló, de nem hinném, hogy mesterséges altatásban is előfordul, az sokkal mélyebb alvás, ha egyáltalán alvásnak lehet nevezni.
6/7 anonim 

válasza:

Létezik ez sajnos. A discovery-n volt egy dokumentumfilm, ahol egy nőnek a belét műtötték, és mindent érzett,hallott, rettenetes lehetett. Az Éberségre pont emiatt voltam kíváncsi. Persze, itt azért már meseszövés is volt, de nem lehetetlen, hogy ez megtörténik. Szerencsére nagyon ritkán.
7/7 anonim 

válasza:

Mar gyakorlatilag nulla az eselye, de regen csinaltak, hogy nem voltak megfeleloek egy adagok.. Nagyon gaz:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!