Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg létezik olyan, mint...

Tényleg létezik olyan, mint az Éberség (Awake) c. filmben?

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 21. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a film megtörtént esetet dolgoz fel, ezért igen, létezhet.
2010. júl. 21. 19:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó,kitudja manapság,lehet,hogy csak egy marketingfogás akart lenni.
2010. júl. 21. 20:02
 3/7 anonim válasza:
100%
Igen létzeik. Tudatos álomnak nevezik. :D teljesen megbénulnak.. pedig ébren vannak.
2010. júl. 21. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja, várjatok, bocs, de nem néztem meg a linket, és én az Ébredések (Awakenings) című filmmel kevertem össze. Abban Robert De Niro "tér magához" :) Annak tényleg megtörtént, orvosilag dokumentált eset az alapja.

Az Éberséget is láttam, és utána is olvastam, hogy van-e ilyen, de mindenhol csak a fórumveszekedésekbe futottam bele, úgyhogy ... csak imádkozom, hogy velem nem esik meg :)

Első voltam.

2010. júl. 21. 20:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem hinném.

Alvási paralízis viszont létezik, na az nagyon hasonló, de nem hinném, hogy mesterséges altatásban is előfordul, az sokkal mélyebb alvás, ha egyáltalán alvásnak lehet nevezni.

2010. júl. 21. 21:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Létezik ez sajnos. A discovery-n volt egy dokumentumfilm, ahol egy nőnek a belét műtötték, és mindent érzett,hallott, rettenetes lehetett. Az Éberségre pont emiatt voltam kíváncsi. Persze, itt azért már meseszövés is volt, de nem lehetetlen, hogy ez megtörténik. Szerencsére nagyon ritkán.
2010. aug. 3. 00:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Mar gyakorlatilag nulla az eselye, de regen csinaltak, hogy nem voltak megfeleloek egy adagok.. Nagyon gaz:S
2010. aug. 3. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!