A szalakálétól ammóniás (ammónium-hidrogén-karbonát) szagú lett a pogácsa, ha megszagolom vagy esetleg megkóstolom akkor lesz tőle valami maradandó légzőrendszeri károsodásom?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy irritálja a nyálkahártyát máshol meg azt mondják hogy aki ilyennel dolgozik az viseljen védőmaszkot mert az ammónia gáz rákkeltő is.2020. jan. 11. 17:32
1/4 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle. Ne szagolgasd, büdös. Majd elmúlik belőle ez a szag, egy kicsit várni kell. És szellőzztess ki.
Ehető természetesen.
4/4 anonim válasza:
Bajod nem lesz, de máskor tovább kell sütni vagy kevesebb szalalkáli kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!