Be lehet perelni a magyar államot a borzasztó, ugandai szintű magyar egészségügy miatt, amiért ráadásul TB járulékot is kell fizetni?
"Neked most tulajdonképpen mi a bajod?"
Feltettem egy kérdést,egy olyan oldalon,ahol kérdéseket szoktak feltenni,azért van,abban bìzva,hogy jogàszok vagy jogi területén jàratosak vàlaszolnak.Az a bajom, hogy ilyen vàlaszokat szeretnék kapni...hogy pl.jogilag megàllja a helyét a dolog,mert XY stb.vagy nem mert XYZ dolog miatt nem lehet perelni stb..ehelyett azt kapom,hogy milyen jò a magyar egészségügy.Én nem ìgy làtom,10 évvel magasabb vàrhatò élettartam máshol az 10 év,màshol is isznak,dohànyoznak,északon még jobban is isznak,sokkal hidegebb is van,és a 10 év magasabb élettartam nagy része,ha nem is biztos,hogy 10 év az egészségügy miatt van.De nem is ez a lényeg,hanem,hogy lehet-e perelni ha a Gyöngyöspatak romàk 100milliòt kapnak vagy nem,ugyanaz történt,én ùgy làtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!