Be lehet perelni a magyar államot a borzasztó, ugandai
szintű magyar egészségügy miatt, amiért ráadásul TB
járulékot is kell fizetni?
Figyelt kérdés
A fő gond,amiért szerintem kàrtérìtés jàrna,hogy évtizedeken àt kancsal voltam,nem alakult ki a térlàtàsom,kettős làtàsom,fejfàjàsom stb. volt,ami miatt nem tudtam megfelelő munkàt kapni,tanulni az iskolában,pàrkapcsolatot kialakìtani stb... jellemzően 5 òràt vàrtam szemészeti rendeléseken eredmény nélkül...ha a romàknak jàr Gyöngyöspatàn 100 milliòs kàrtérìtés azért mert kinti WC-t kellett hasznàlniuk, akkor ezért plàne jàr kàrtérìtés!!!Az hab a tortán,hogy ezért a kamu egészségügyi szolgáltasásért fizetni kell TB-t,sok ezret havonta.
Sohasem volt ebben semmi titokzatos.Olyan szakemberek segìtettek,akik külföldön tanultak,most az optometristàkat tanìtjàk a felsőoktatásban,hogy a 20 év lemaradàs csökkenjen.Megfelelő làtàsteràpia,olyan szemgyakorlatok,amelyek ragadtak amikor màsnàl kialakul a làtàs, prizmàs szemüveggel kombinàlva.
2020. jan. 11. 20:56
22/37 anonim válasza:
Magyarul tök ugyanaz, amit Magyarországon is csinálnak, remek😀 ne próbáld meg beadni nekem, hogy így nem, meg amúgy nem, meg 20 év lemaradás, voltam elég szemészet gyakorlaton, hogy tudjam, hogy ez nem így van. Szemtorna, prizmás szemüveg, ésatöbbi, majd ha semmi nem segít, műtét.
Te vagy a csóka, aki azt gondolta, hogy létezik más biztonságos terápia az epekövek eltávolítására, mint a laparoscopos műtét, amit szintén a világon mindenhol ugyanígy csinálnak, de azért ott is ment a 20 év lemaradás duma.
Nem a kancsalságod gátolt meg a párkapcsolat kialakításban, hanem ez a varázslatosan megnyerő eszed és személyiséged. Na minden jót
2020. jan. 11. 21:59
23/37 A kérdező kommentje:
Nekem a szemklinikán nem mondták a szektorban, prizmàs szemüveget...és persz e nincs 10-20 év lemaradàs a magyar egészségügyben,itt akár tìzparancsolattal is lehet gyògyìtani daganatos betegeket is,vilagszìnvonalú a magyar egészségügy,itt 10 évvel magasabb a várható élettartam mint Svájcban, Hollandiában stb...ja,bocs mégsem,ott 10 évvel magasabb a vàrhatò élettartam,azok a fránya számok ne lennének...különben tényleg "világszínvonalú" lenne a magyar egészségügy.
2020. jan. 12. 08:50
24/37 anonim válasza:
Lássuk csak, melyik európai országban az egyik legmagasabb az egy főre eső alkohol ill. cigaretta fogyasztás, (+egészségtelen habzsidőzsi és mellette mozgásszegény életmód) aránya? Ja igen, Magyaroszágon. Ezt véletlenül se kalkuláld bele🤔 Továbbá hol az egyik legszarabb az egészségnevelés? Hát persze, hogy kishazánkban. Svájcban már a 10 éves gyerek is tudja, hogy mi az a koleszterin, itthon meg el kell magyarázni Pista bácsinak, hogy amúgy neki prosztatája van és be is van gyulladva.
De persze! Fogjunk mindent a csapnivaló magyar orvosokra meg az elmaradott egészségügyre, mert mindennek az az oka, nehogy már a magyar ember felelősséget vállaljon a saját egészségért.
2020. jan. 12. 09:12
25/37 anonim válasza:
#24+1 👏🏻👏🏻👏🏻
2020. jan. 12. 10:31
26/37 anonim válasza:
Őszintén szólva Magyarországon először az emberek fejében kéne rendet tenni. Szűrővizsgálatokra nem járnak a legtöbben,mert mikek?! nem hiszik el,hogy az életmód nagyban befolyásolja az egészséget. Az egészségügytől, orvosoktól csodát várnak,de maguk nem akarnak változtatni a szokásaikon, nem működnek együtt. Ezek után mire vársz? Nem lehet mindenki mellé állítani valakit aki figyel rá.
2020. jan. 12. 13:33
27/37 A kérdező kommentje:
"Lássuk csak, melyik európai országban az egyik legmagasabb az egy főre eső alkohol ill. cigaretta fogyasztás," Aha persze, hülyìtésben nagy vagy,de sajna nincs igazad,mert pl.északon is isznak,még többet is sok helyen,nagyon hideg is van(a klíma sokat szàmìt) és mégis majdnem tìz évvel magasabb az élettartam,igaz arrafele nem tìzparancsolattal gyògyìtanak,még nem hülyìtik a népet,ahogy te is.Ez a magyar egészségügy,amelynek szìnvonala miatt kimutatàs, statisztika szerint legalább évente 30.000-en halnak meg,3forintot nem ér.
2020. jan. 12. 14:56
28/37 A kérdező kommentje:
Szerintem a jogi érvelés alapjàn ahogy làtom a gyöngyöspatai romàk 100 milliòt kaptak,az alapjàn nekem is jàrna,meg is kérdezem lehet ügyvéd ismerőst,mert itt engem fikàznak ahogy làtom igazi magyar mòdon,jò vàlaszt nem kapok,csak hogy milyen szuper a magyar egészségügy,amelyben évente több mint 30.000en halnak meg,illetve màs kimutatàsok,vizsgàlatok alapjàn az EU-ban csak Bulgàriàt előzi meg.
2020. jan. 12. 15:01
29/37 anonim válasza:
Az égegyadta világon senki nem állította, hogy milyen szipiszupi a magyar eü, de hogy még az esőt is a csúnya rossz egészségügyre fogjuk, kicsit már túlzás 😀
Nem láttam a válaszolók között olyat, aki bármilyen formában is igazat adott volna neked, szerintem ebből már levonhatnád a következtetést. De hát úgyse fogod, a kancsalságod elvette még azt a maradék eszedet is.
2020. jan. 12. 16:34
30/37 anonim válasza:
Ja, amúgy tudod mi van északon? Magasabb átlagfizetés, több hal, kevesebb tepertő. Ha csak az alkoholt emeled ki a felsorolásból, nem leszel valami meggyőző. 🤷♀️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!