Gyógyszer okozta savval tudok bármit is kezdeni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sajnos antidepresszánst kell szednem,a gyógyszerek szedése mellett iszonyú savat érzek most a gyomromban.
Próbálok enni minél többet,de ezen kívül mit lehet ezzel kezdeni? (ludiomil 25mg+rudotel 10mg+nootropil 1200mg) Majd ha beáll,és jó lesz,csökkenteni fogjuk.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Köszönöm szépen.
2020. jan. 9. 09:20
1/10 anonim válasza:
A minél több evés csak termeltető a savat, inkább kímélő étrend kellene, ami nem nyomja fel a savat. Sok zöldség, könnyen emészthető fehér húsok, hal, kevés összetett szénhidrát, rizs, édesburgonya, savas gyümölcsök (narancs, alma, szamóca, stb) kerülése. Fokozod a mennyiséget, csak növeled a savas mennyiségét
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Azt elfelejtettem leírni,hogy sok mentes vizet iszom,semmi gyümölcslé,üdítő. Kávét szoktam reggel,de sok tejjel.
2020. jan. 9. 09:25
4/10 anonim válasza:
Ezt nem az orvostól kellene megkérdezni?
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,tőle is meg fogom kérdezni,csak érdekel,hátha valakinek van tapasztalata,amit érdemes megfogadni.
2020. jan. 9. 09:43
7/10 anonim válasza:
minden evés előtt 1 órával igyál meg egy pohár Peridot vizet, nekem segített és inkább többször kevesebb evés.
8/10 anonim válasza:
A kávé nagyon savasít önmagában is.
9/10 anonim válasza:
Rennie, ha a mit egyél kérdéskör nem oldja meg a dolgot.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!
2020. jan. 9. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!