Füldugulás probléma. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Hírtelen jött füldugulás, miután feljöttem a lakásba. Egyik fülembe jobban másikba kevésbé. Az egyik fülemben hangokat is elég furcsán hallom, mintha késne a hang vagy lenne egy visszhang. Mitől lehet ez, mit tehetek ellene? Biztos nem fülzsírtól van, olyan már volt és teljesen más érzés.2020. jan. 7. 17:59
1/7 anonim válasza:
Én ezzel nem is fülészetre mennék,hanem a házi orvoshoz.Más betegség is állhat a háttérbe .
2/7 anonim válasza:
Nem vagy megfázva? Ha nem olyan, mint a megfázásos füldugulás, akkor minél előbb doki!
Történt hasonló a párommal. Egyszer csak tompább és főleg a magas hangok területén "furcsább" lett a hallása. Mivel nem akart órák múlva sem javulni, másnap reggel elment vele a dokihoz, aki megmérte a hallását és azonnal kórházba küldte. Infúziós kezelést kapott rá és helyre jött. Az okát nem tudják megmondani, de előfordul ilyen. A keringéssel függ össze állítólag. Ha még mindig nem jó, inkább menj vele dokihoz, mert ilyenkor számít az idő.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok megfázva. Igen dokihoz kéne. Csakhogy Magyarországon tudjuk,hogy nem úgy működik, hogy most elmegyek fülészetre. Szakrendelés. Időpont. 2 hét. Magánba is.
2020. jan. 7. 18:55
4/7 anonim válasza:
Tudom sajnos... Nálunk is minimum 1 hét a szakrendelés. Talán ügyeleten gyorsabban meg tudnád nézetni, ott kénytelenek foglalkozni vele.
5/7 A kérdező kommentje:
Igazából hallok mind a kettő fülemre. Hallásvesztés nincs. Csak ott az iszonyatos dugulás, illetve az egyik fülemnél olyan mintha néha letekernék a mély sávot vagy mintha víz alatt lenne. Néhez leírni, mert nem tudom mihez hasonlítani. De hallani hallok.
2020. jan. 7. 20:03
6/7 anonim válasza:
Azért ha nem javul holnapra sem, csak mutasd meg egy orvosnak, nehogy rosszabb legyen.
7/7 A kérdező kommentje:
Talán most reggelre jobb. Nem érzem egyenlőre. Csak egy kis sajgást. De borzalmas volt. Ha jött valami hanghatás. Például lehúztam a wct vagy elment egy autó akkor dugult jobban a fülem. Ha csak feküdtem és csönd volt akkor jó volt. Azért jövőhéten elnézek, ha tudok. Ártani nem árt. Remélem addig nem tér vissza. Köszi a válaszokat, adtam a zöldeket.
2020. jan. 8. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!