Lassúságra van megoldás? Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon lassan tudok csak mozogni,(nem vagyok kövér) kicsikoromban tornaórán mindig kicsufoltak mert mindig mindenben én voltam az utolsó. Az az érdekes, hogy amíg pl futásban kb negyedolyan gyors vagyok mint egy átlagos ember adig írni, gépelni, tanulni, fejben számolni a jó közepesek közé tartozom. Tehát a fizikai kondiciommal lehet valami baj... Na most az lenne a kérdésem, hogy lehete ezen változtatni? És ha igen akkor hogyan? (Nincs semmilyen betegségem) a másik kérdés, hogy suli melett muszáj munkát keresnem, szerintetek melyik munka az ahol nem számit annyira a gyorsaság és tudnék érvényesülni? Nagyon kérlek segítsetek, nagyon fontos és sürgős, és normális válaszokat szeretnék kapni.2010. júl. 21. 12:59
2/4 A kérdező kommentje:
nem. miért? az lehet a baj?
2010. júl. 21. 14:28
3/4 anonim 

válasza:

Ha a pajzsmirigyeddel lenne a baj, akkor nem ez lenne az egyetlen panasz. Állandó fáradtság, szellemi restség, tunyaság társulna hozzá.
Adatrögzítést, adminisztratív munkát így is végezhetsz.
4/4 anonim 

válasza:

Azért csak kérj egy beutalót pajzsmirigyvizsgálatra (egy vérvétel) a háziorvostól, lehet a lassúságnak ez az oka. Amúgy se árt egy orvosi vizsgálat vérnyomásra, vérszegénységre. Próbálj meg pörgős zenét hallgatni, zenére tornázni, táncolni.
(Nem "restek" meg "tunyák" a pajzsmirigy-alulműködésűek, kikérem magamnak, második válaszoló!!! Még téged is utolérhet!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!