Nem mutál a hangom, mit tegyek?
Ja szóval nekem tudnom kéne, te mit pontozgatsz fel meg le. Nyilván, sőt én vagyok a hibás.
A többiekkel szemben is gáz viszont ez a támadó hangnem (mellesleg egyáltalán nem írtad, hogy nem rám célzol, egy köszit sem nyomtál nekem). Egyértelmű, hogy nem lehet mit kezdeni a helyzettel, szóval le lett írva kulturált hangnemben, hogy ezt csak elfogadni lehet, és ők meg is teszik, nem lamentálnak azon, hogy “úristen, milyen gáz XY hangja”. Nem gyerekek vagyunk már, hogy cikizzük egymást. Azon ellenben senki nem segíthet, hogy te nem fogadod el magad. Hiába akadtál ki pl az első válaszolón, igaza lehet, tényleg az a baj, hogy te foglalkozol ezzel sokat. De ahogy mondtam, erre a pszichológus a megoldás, nem az, hogy ide irkálsz ki kérdéseket, és leszólod a segíteni akarókat.
Amúgy meg a tuti recept az, hogy elmész az orvoshoz, újra elmondod a problémád, ő meg válaszol. Csak lehetőleg ne hasonló stílusban reagálj neki vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!