Nem mutál a hangom, mit tegyek?
Szerintem túl nagy hangsúlyt fektetsz erre. Valószínűleg tini korodban amikor még a társaid éretlenek voltak sok bántás ért és ezért. Sok lány van aki ezt cukinak tartaná. Ha amúgy nem egy hordó testalkatú állat vagy persze.
Az interjúkon, meg tárgyaláskor is szimpatikus az a férfi akinek lágy, dallamosabb a hangja.
Huh hát nekem meg lányként iszonyú mély a hangom (a vicc az, hogy 12 éves koromig viszont baromi magas volt, folyamatosan csúfoltak, hogy nyávogok, pedig egyszerűen a beszédhangom volt olyan), ráadásul még csak magas, nagydarab, erős alkatú sem vagyok. Ahhoz legalább passzolna, de nem a kis 150 pár centimhez, 45 kilómhoz.
Nem ijesztgetni akarlak, de nálam ennek a hormonzavar volt az oka, túl sok volt bennem a férfihormon, amit kikezeltek ugyan, de a hangom nem “magasodott” vissza. Szóval kénytelen voltam elfogadni, hogy ez van. Ért is már ciki helyzet, volt, hogy még gimiben a tanár azt hitte, az egyik lányosabb hangú fiú szólalt meg, boltban (nem látott az eladó, a külsőm nem fiús egyáltalán) megkérdezték, hogy “a fiatalembernek mi lesz?”, mert csak a hangomat hallották stb. De el kellett fogadni, mert mélyíteni még lehet a hangot (persze csak hormongyógyszerekkel, amiket alapos egészségügyi indok nélkül nem adnak), de magasítani sehogy. Biztos van, akinek nem tetszik, de sokszor mondták már, hogy tök egyedi, különleges. Meg amúgy se tudok mit csinálni vele, akit zavar, az ne beszélgessen velem vagy fogja be a fülét.
Ne pattogjál már basszus.
Én speciel leírtam, hogy hasonló gondom van, hogy mi volt az oka, és, hogy nem lehet vele mit csinálni azon kívül, hogy tudomásul veszed, mert a dokik nem fognak lórúgás hormontartalmú gyógyszereket felírni, sem megműteni, ha nem okoz fizikailag egészségügyi problémát. A mentálisak ugyanis a pszichológusra, pszichiáterre tartoznak.
De egyébként meg nagyon szívesen azt a választ. Sőt, én kérek elnézést, hogy időt szántam a nyomorult kérdésedre meg hogy azt mertem gondolni, jó lenne neked egy hasonló cipőben járótól hallani valamit.
Pont nem arra a válaszra voltam kiakadva, amit te írtál. Gondolom a te válaszod az, ahol a lányként mély a hangod.
Viszont hasznosként jelöltem meg, ebből lejöhetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!