Kézremegés meddig normális?
Egy hete edzés után kezdődött az egész. Edzések után és amikor ideges vagyok mindig is remegett a kezem, de ezúttal nagyon durván beindult és eléggé rástresszeltem, hogy mi van, ha nem múlik el. A nagy mértékű remegés elmúlt, ám kis mértékben mikor mondjuk kinyújtom a kezem, még mindig remeg. Ízületi gondjaim is vannak, nem tudom összefüggenek-e. Páran azt mondták, hogy kicsit mindenkinek remeg, és az is lehet, hogy régebben is remegett a kezem, csak nem figyeltem rá. Nos remélem, hogy vagy nekik van igazuk, vagy csak megerőltettem kicsit a kezeimet, mert ilyen finomságokat olvastam hogy:
Esszenciális tremor, ergo nem lehet vele mit csinálni, csak rosszabb lesz
Parkinson kór, ezt gondolom nem kell magyarázni
Egyiket sem szeretném, szóval megkérdezlek titeket is, hogy szerintetek mi ez, mert elég ideges vagyok miatta, lehet ez is rátesz egy lapáttal... Így karácsony körül pont jól jött :D Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!