Tényleg ilyen a gyógyszer halál?
Nem. Ez egy vicc.
Azt értem, hogy mi a célja ennek a tárgyának, de orvosként az a véleményem, hogy ez inkább szánalmas fércmunka, mint igazán figyelemfelkeltő érzékenyítő alkotás. Ilyet kb. egy gimis drámaszakkör tehetségtelenebb diákjai dobnak össze, kb. öt perc alatt.
Amit a csaj az elején leművel az egy pánikroham, utána átmegyünk kis bulímiás hánytatásba, aztán hála istennek vége a történetnek és végre elpatkol.
Nos egy gyógyszermérgezés nem így néz ki. Pláne hogy tipikusan benzodiazepinekkel szeretnek próbálkozni, amiből általában egy jó hosszú szundi jön csak össze. Azok a gyógyszerek amik igazán hatékonyak már nem nagyon vannak forgalomban, vagy ami igen, arról a kutya sem gondolja, hogy jó öngyilkosságra. Ami így néz ki, az egyébként egy szerves foszfát mérgezés de abban sem patkolnak el ilyen gyorsan.
Nekem is gyanús volt. Na és a xanax? Az erős és nem lehetetlen hozzáférni.
És amúgy milyen egy ilyen gyógyszer halál? Csak úgy elalszol és kész?
A Xanax egy benzodiazepin és egy eszméletlenül biztonságos gyógyszer. Baromira nehéz halálosan túladagolni.
Egyébként nem igazán lehet válaszolni a kérdésedre, mert nem mindegy milyen gyógyszert vesz be az illető. Ha Xanaxot akkor elalszik... aztán másnap felébred... :-D
Nem tettem fel semmilyen kérdést. Csak láttam ezt a videót.
Ha egy egész doboz xanaxot vesz be akkor sem hal meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!