Ha fekszem büfizek, vagy furi hangot adok ki akatatlanul. De csak ha a bal oldalamon fekszem. Mitől lehet?
34 hetes kismama vagyok. Előtte ilyen soha nem fordult elő. De ez sem igazi büfi hanem az a furi kis hang ami néha megelőzi a büfit. Csak akkor van ha a bal oldalamon fekszem. A hang után néha tudok büfizni is de legtöbbször nem. Az is érdekes, hogy ha épp kezdene múlni és nyelek egyet azonnal jön a hang,természetesen ez is csak a bal oldalamon fekve. Jobb oldalon semmi gondom nincs. Ez már a terhesség kb 15.hetétől fennál. Akkor gyomorégés még nem volt de ez ahogy nőtt a pocim előjött. De ezt tudom, hogy azért van mert a méhem növekedésével nyomódik fel a gyomrom. Volt valakinek hasonló fekvés közben akár kismama akár nem?
Köszönöm
Ezek szerint nem csak én vagyok így ezzel. Remélem ha megszületik a kislányom elmúlik és olyan csendesen működöm tovább mint előtte. :)
Köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!