Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ti szoktatok valami furcsát,...

Ti szoktatok valami furcsát, rosszat érezni a fejetekben? Többi lent.22/L

Figyelt kérdés
Egy ideje néha úgy érzem, hogy valami mintha nem lenne rendben az agyammal, vagy a fejemmel. Mintha zűrzavar lenne ott. Nem is tudom hogyan írjam le. Kb 3 éve derült ki, hogy epilepsziás vagyok, de sose voltak nagy rohamaim. Inkább kiesnek dolgok, nem figyelek oda, sőt, néha halucinálok is (valszeg a gyógyszerek miatt). De ennyi. 2 gyógyszert szedek rá. Az orvosom Debreceni, én viszont nem.

2019. dec. 10. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! 22 vagyok én is, családban volt epilepsziás, rajtam nem jelentkezett,vagy nem vettem nagy ügyet rá, de ez velem is elő fordul,sőt néha azt sem tudom hol vagyok,závárt vagyok,furán látok, és van hogy minden és mindenki idegesit,szorongok stb
2019. dec. 10. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Azert érzitek így,mert az epilepsziának is több fajtája van

[link]

2019. dec. 10. 17:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor ezek nekem rohamok?
2019. dec. 10. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Igazából ezt én se tudom..Bár pár múlt héten volt egy rohamom, tehát semmit sem láttam,mintha a szemeim fele homályos vibrálódott volna.. Utána olvastam,később mikor elmúlt, mert -közbe nem láttam a betűket sem,vagyis csak egy részét.. 1 válaszoló voltam
2019. dec. 13. 20:23
 5/6 anonim ***** válasza:
20 vagyok és epilepsziám van de kb egy éve semmi. Nekem is voltak ilyen leírhatatlan érzéseim meg nekem is csak ezek a kimaradások voltak. Igazából ezek a furcsa értések is rohamnak számítanak akkor is ha ennek ellenére teljesen magadnál vagy
2020. jan. 5. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:

A halicinacio a roham miatt van. En rendszeresen halicinaltam, volt kettos latasom, fura gondolatok fura erzesek ejszakai ajulas nem

Vettem

Levegot hanyas, migren. Ezer es egy tunete van

2020. okt. 2. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!