Valaki leirna nekem a marihuána hatasait?
Tényleg nehéz lenne kifejteni. De írok róla, 2 fajta van amibe van elegendő thc, hogy betépj ezek a kenderek a simák, a sativa és az indica. Vannak vadkender fajták pl a ruderalis amikbe kb 0,01% thc van, azokkal nem tudja elérni az ember, hogy betépjen max ha hasis olajat készít belőle.. Persze ritkát találni olyat amibe van kb 1% thc. Abból is még egy kezdőnek is kell egy 0-os cigi, hogy beálljon. Na de térjünk ki a normális kenderekre.
A sativa az inkább ilyen pőrgetősebb, beszélgetősebb fű. A hatása is tovább tart Annyira nem erősek általában, persze vannak keményebb fajtái.
Az indica, ezt én jobban szeretem. Ennek a hatása rövidebb ideig tart, és jobbakat elflashel, haluzgat vele az ember. Ez inkább belassít, beálmosít. pl egy házibuliba, vagy csilezéshez nagyon jó. Ezt a fajtát én jobban szeretem! A thc kicsit pszihedelikus, és képes halucinációkat okozni nagyobb adagban. Pláne ha hasist készítenek belőle.
Zene élvezetére sokaknak a DXM a legjobb. A THC nem klasszikusan pszichedelikus, mivel nem úgy működik az agyban mint a pszichedelikus szerek.
Nem "drog" hanem drog :D
Miért baj ha a fű igenis drog? Főleg mivel a drog szó eredetileg növényi kivonatot jelentett
8#
Igaz, a dxm max. alacsonyabb dózisokban partidrog. De szerintem az LSD-t is lehetne partidrognak használni.
De ha csak simán a zene élvezetére gondolsz (nem jött le hogy buli) akkor ugyanazt mondanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!