Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi szokott lenni az oka...

Mi szokott lenni az oka annak, amikor valaki "csak úgy" meghal álmában?

Figyelt kérdés
És nem 90 éves, hanem mondjuk 25.
2019. dec. 3. 19:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Szívinfarktus
2019. dec. 3. 19:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez fáj, rosszul van? Vagy nem érez semmit?
2019. dec. 3. 19:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Infarktusra nem ébred fel?
2019. dec. 3. 20:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Általában szerintem nem, pláne, ha hátsófali.
2019. dec. 3. 20:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy szerettem halt meg így, azért kérdezem, hogy szenvedett-e. Nagyon fáj a hiánya, az lenne az egyetlen vigaszom, hogy csak simán elaludt fájdalom nélkül.
2019. dec. 3. 20:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem szenved, nincs ideje szenvedni, mire felfogná, hogy gáz van vagy egyáltalán megebredne már rég halott.

Részvétem

2019. dec. 3. 20:19
 7/13 anonim ***** válasza:
23%

Organikus oka lehet akármi, a valódi ok az, amit nem szoktak elhinni: nem akar többé a személy élni. És mindig a lélek dönt: elhúz a francba. Hogy aztán milyen szervi okot találnak vagy nem találnak az orvosok, az az ő dolguk. Sokszor semmiféle szervi nyoma nincs. Ilyenkor szoktak kitalálni mindenféle fals dumát, hogy legyen mit írni a halotti anyakönyvi kivonatba.

A lényeg az, hogy az adott ember NEM AKART TOBBÉ ÉLNI. Ennyi.

2019. dec. 3. 20:20
 8/13 anonim ***** válasza:
24%
Köszönöm a választ mindenkinek. Úgy meghatott, hogy itt sírok. Szerintem sem akart tovább élni. Előtte mindenkit felhívott, jó kedve volt. 2 napra rá elment. Szerettem nagyon!
2019. dec. 3. 20:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A tüdőben elakad egy vér rög.Azonnal meghal . Ez nem kor függő.
2019. dec. 3. 20:48
 10/13 A kérdező kommentje:

Hát azért vérrögök jellemzően nem fiatal szervezetben szoktak képződni, esetleg akkor, ha olyasmi gyógyszert szed az illető, fogamzásgátlót mondjuk. Ez a "nem akart tovább élni" elgondolás nem tudom, mennyire megalapozott, tudok olyanról, aki tele volt életerővel és tervekkel, mégis erre a sorsra jutott, még a középiskolát sem volt ideje kijárni. A 75%-osnak én is üzenem, hogy részvétem.

Köszi a válaszokat.

2019. dec. 4. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!