Mi szokott lenni az oka annak, amikor valaki "csak úgy" meghal álmában?
Nem szenved, nincs ideje szenvedni, mire felfogná, hogy gáz van vagy egyáltalán megebredne már rég halott.
Részvétem
Organikus oka lehet akármi, a valódi ok az, amit nem szoktak elhinni: nem akar többé a személy élni. És mindig a lélek dönt: elhúz a francba. Hogy aztán milyen szervi okot találnak vagy nem találnak az orvosok, az az ő dolguk. Sokszor semmiféle szervi nyoma nincs. Ilyenkor szoktak kitalálni mindenféle fals dumát, hogy legyen mit írni a halotti anyakönyvi kivonatba.
A lényeg az, hogy az adott ember NEM AKART TOBBÉ ÉLNI. Ennyi.
Hát azért vérrögök jellemzően nem fiatal szervezetben szoktak képződni, esetleg akkor, ha olyasmi gyógyszert szed az illető, fogamzásgátlót mondjuk. Ez a "nem akart tovább élni" elgondolás nem tudom, mennyire megalapozott, tudok olyanról, aki tele volt életerővel és tervekkel, mégis erre a sorsra jutott, még a középiskolát sem volt ideje kijárni. A 75%-osnak én is üzenem, hogy részvétem.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!