Mi lehet a gond a lábammal? Bővebben lent.
10 évvel ezelőtt volt egy balesetem, a lábam műtötték, combcsont törésem volt, enderszegezték, majd fél évre rá kiszedték a szegeket.
Tünetmentes voltam egészen mostanáig.
3 hónappal ezelőtt kezdődött a panaszom, néha hogyha lépek, a jobb lábam mintha hátra akarna törni/csuklani. Ez többször előfordult már, a műtött térdem nagyon furcsán viselkedik. Nem tudok guggolni mert nem hajlik be teljesen a lábam. Néha hogyha lépek, olyan mintha valami folyadék lenne benne ami húzná le. Kitapogatom, de semmit sem érzek. Ezenkívül 1 hónapja olyannyira rosszul lettem, hogy képtelen voltam mozdítani a lábam, zsibbadt belül az egész combcsontom & térdem, nagyon fájt, bekötöztem amitől kicsit jobb lett, illetve bevettem rá egy fájdalomcsillapítót. Nem tudom kiegyenesíteni teljesen , és ha állok újabban azt érzem mintha az egyik lábam hosszabb lenne.
Kérdésem, mi lehet a problémám? Ortopédiára kéne mennem? Régi kórházi papírjaimra szükség lesz? Térdrögzítő esetleg nem segít? Régi orvosaim gondolom nem segíthetnek, mert gyermekként műtöttek, gondolom hozzájuk már nem fordulhatok.
Tudom, menjek orvoshoz mindenképp, fogok is, de előbb érdekelne kinek voltak hasonló problémái, és szerintetek mitől lehet.
erre én is gondoltam ... dehát már lassan 10 év eltelt...
sportolgattam mostanába, futottam, de utána érdekes nem fájt, csak rá pár hétre ... sporttal leálltam, a tüneteim se olyan vészesek már, csak ez a "kibicsaklós" érzés maradt meg, és h nem tudom teljesen kiegyenesíteni ... csak 3. műtétre annyira nincs szükségem :S
háziorvoshoz menjek, ő ad beutalót ortopédiára meg rtgre? ortopédián mit csináljak? a régi kórházi papírjaimat vinnem kellesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!