A fogorvosnál vagy a kórházban is ellátnak, ha lejárt a TB-m?
Figyelt kérdés
2019. nov. 28. 01:00
2/16 anonim válasza:
Dehogy kell fizetnie... Mekkora tévhit ez te jó ég.
Szólnak, hogy piros a TB-d és természetesen ellátnak.
3/16 anonim válasza:
Ellátni ellátnak természetesen, őket nem érdekli, a NAV hatásköre, hogy fizetsz-e vagy nem.
Azt ugye tudod, hogy mióta adónem lett a tb-ből, adótartozásként tartják számon és x összeg felett be is hajtják? Nehogy váratlanul érjen.
4/16 anonim válasza:
Ha nem fizetsz ne is akarj igénybe venni egészségügyi szolgáltatást. Gondolom te se ingyen melózol igaz? Ha kínod van menj magánba.
5/16 Ypszilon1980 válasza:
Ellátnak,de utólag ki kell fizetni visszamenőleg az elmaradt TB-t,már ha a jelzés piros.
6/16 anonim válasza:
Hálisten, jövőre már 3 hónap elmaradás után helyben perkálni kell.
7/16 Ypszilon1980 válasza:
Igen, ezt a 3 hónapos nem fizetést én is olvastam.
8/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem hálaisten, és még szerencsére nem szavazták meg. Ez egy halálos ítélet lenne rengeteg embernek...
9/16 anonim válasza:
Ja, hogy van, akinek ingyen kell, én meg fizessem helyette.
10/16 anonim válasza:
Ebben az országban nem kevesen vannak, akik nem önhibájukból nem tudják fizetni... Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!