Meddig voltatok kórházban? Miért? És milyen ételeket és italokat kaptatok? Bírtatok aludni? Nekem orrműtétem volt és háromnapig.
Figyelt kérdés
Nem volt rossz nálam a kaja-ital, néha bírtam aludni.2019. aug. 19. 12:46
1/3 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy a leghosszabb 47 nap volt, 2 intézményben 3 osztályon. Változó, de általában vállalható a kaja. Pihenni is tudtam volna, ha épp nem vagyok beteg. Voltak bajok, de alapvetően viselhető volt.
2/3 anonim válasza:
Többször voltam műtétek miatt,ezek olyan 1 hetesek voltak .
Az utóbbi 10 évben 3 x strok miatt.ezek is csak 1 hetesek voltak,gyógyulni otthon is lehet a gyógyszer szedés mellett.
Az utóbbi strok agy törzsi volt .Az miatt a ki írt műtétem is halasztva van 1 évre.Ezt csak előtte akkor végzik,ha életveszélybe kerülnék miatta .
Az elhelyezés nagyon jó volt.A beteg ellátás,és az élelmezés is .
Mindig tudtam pihenni,aludni is .
Senki ne kerüljön rosszabb helyre .
2 kórházban voltam !
Utoljára érsebészeti klinikán,az intenziven .
3/3 anonim válasza:
Baleset miatt három hétig fektettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!