Melyik a legjobb fesztivál úgy sorrendben?
Összekevered az okot és okozatot. Nem azért van ozora fesztivál hogy oda menjenek a drogosok, hanem az oda járók vagy ahhoz a "szubkultúrához" tartozók gyakrabban használnak valamilyen tudatmódosító dolgot.
Persze, ott sem kötelező mindenkinek drogozni mint azt sokan képzelik.
Lehet, hogy trap éppen nem volt de olyan eszetlen jó zenéket hallottam ozorán, amit sehol máshol.
Igaz hogy sok a külföldi vendég, viszont a szigetnél olcsóbb és tisztább.
Most nyaron voltam lesz feszten, campuson, volton es szigeten (amugy csicska keleti vagyok 😀😀), ha csak az iden lattottakat veszem figyelembe nem tudok egyet valasztani, hogy miert az a legjobb. Pl a leszfeszt iden nagyonnagyon jo volt a tarsasag miatt es a koncertek miatt (az osszes top zenekaromnal sikerult elso sorban allnom ugyhogy az nagyon nagy elmeny volt). Csak nekem kicsit rovid.
Campuson iden dolgoztam, ugyhogy kivetelesen most lattam nappal is, hogy milyen es nagyn hangulatos, tok jo programok vannak igaz nem sok koncerten voltam, de amire sikerult elmennem az nagyon jo volt.
Iden eloszor mentem a voltra es nekem annyira nem tetszett. Bar a tarsasag sem volt a legjobb, mert csak ketten mentunk aztan pl nem feltetlen egy az izlesunk aztan nehez volt donteni, hogy akkor mist hol legyunk. Vagy pl mivel lanyok vagyunk nyilvan megtalalnak minket a fiuk (neha meg a lanyok is😀), de ugye nem hagyjuk el egymast ergo vagy egy tartja a gyergyat vagy szimplan csak csunyan nezunk es nem jonnek oda😄
A szigetet nagyon szerettem. A koncertek es a tarsasag is nagyon jo volt, volt, hogy csak veletlenul keveredtunk be egy koncertre de benne van a top koncertelmenyeim everben. Viszont nekem kicsit sok volt mar a vegere. A utolso nap mar csak azert masztam ki a satorbol, mert ha mar az utolso nap akkor azt meg kell tolni. Szerencsere az is jol sikerult utana😁
Kenyelmi szempontbol a Campus volt a legjobb, ebben mondjuk kozrejatszott az is, hogy ez volt az a fesztival ahol nem satraztam. Annyiban jo meg a campus hogy az a varosban van. A fesztival kornyeken is vannak pl kajaldak vagy strand ilyesmi, a varoskozpont 25 perc gyalog.
Vegulis a szigeten is ott az Auchan nem messze vagy ugye ott is van medence. Bar szerintem ez csak a vipben volt nem hiszem, hogy oda minden jeggyel belehetett jonni, mert akkor fixen tobben lettunk volna a medenveben igy is tomegnyomor volt😅 mondjuk ott a duna ha valaki nagyon furodni akar. A volt az elegge a varosszelen van mi egyszer mentunk be a varosba mar akkor amikor hazafele mentunk es akkor is taxiztunk mert nem volt tul jo a tomegkozlekedes abban az idopontban.
Ja a campushoz nem irtam, hogy talan az azert kevesbe jo mert eleg sok mostmar a tizeneves, vagyis eddig is voltak csak hat amikor en voltam 16 akkor nem zavart 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!