Melyik a legjobb fesztivál Mo. -n? Sziget/VOLT/Balton Sound?
Szerintem a Volt, mert azon elég sok és színes a fellépőbrigád, nem csak magyar előadók de külföldiek is sokan vannak.
Nekem a Balaton Sound annyira nem adja, mert ott inkább az elektronikus zenéé a főszerep. Igen, tudom, hogy ott is fellépnek más stílusúak is, de a többség még mindig dj.
Nem rég néztem Sziget fellépőket és nagyon sok volt akiket nem is ismertem (de ez nyilván az én zenei tudatlanságom :D), persze most ott lesz Dua Lipa, meg Artic Monkeys amire mindenképp megyek, de nekem pl nem érné meg egy heti jegy.
Nézd át a programokat/fellépők listáját és dönts, hogy melyikre szeretnél menni. Ha én azt mondom, menj a Voltra mert az a legjobb, nem feltétlenül jelenti neked is a legjobbat, ha más a stílusod, más zenéket szeretsz.
De igazából már csak Szigetre tudsz menni :D
Remélem azért valamennyire hasznos volt a válaszom:)
"Ezekszerint nem ismeri David Guettat? Martin Garrixet vagy a Chainsmokerst? Ne butáskodjunk már:) "
Ezek közül csak a legelső neve mond valamit, de hogy milyen zene, v. zeneszám társítható hozzá, hát megmondom őszintén: lövésem sincs!
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!