25 év után újra flashback?
Nem rég meghalt egy ismerősöm. Mert flashbackje, lett pont egy olyan helyen. Ahhol balesetet szenvedett. kb amikor velem egy idős volt kipróbálta a meszkalint, ibogát, lsd lassan már 27 éve volt pedig kb, hogy fogyasztott ilyet. Kb akkor velem egy idős volt. Innen az lsd a felelős, a meszka az a legbiztonságosabb minden szempontból.. Az ibogain meg erősebb mint az lsd, de úgy tudom az csak sok használat után okoz ilyen. És komolxan 25-26 év után is vissza üthet? Mert én nem próbáltam ki még egyiket sem, az lsd-t nem is fogom, soha! De sajnos van egy problémám a barátnőm most 17 éves és régebben elvileg kipróbálta az pont az lsd-t! Ez még kb 2 éven belűl volt. Még nem kérdeztem pontosan mennyi idősen is csinálta, és miért nem inkább meszkázot ehelyett! Szégyen ide leírni,de aggodók érte. Bár csak 1x próbálta ki, a nagy bátyám barátja ő legalább csak ezt vagy 3-4x csinálta.
18/F
Mi ez a sok zöldség? Honnan tudod te hogy flashbackje volt ha meghalt? Meg egyáltalán mi az összefüggés?
Ez a sok bolond városi legenda fárasztó.
Ha így félsz tőle, tényleg jobb ha nem próbálod.
Persze Pityu. 27 évvel ezelőtti Magyarországon iboga, szerintem még nem is éltél akkor.
Amúgy meg a flashback sokszor olyan gyenge, hogy észre se lehet venni. Meg amúgy ritka is.
Örülnék neki, ha lenne érezhető FB-je az LSD-nek. Az ingyen trip mindig ajándék. ;)
(több évi lsd-zés után mondom)
Az ismerősöd esetében valószínűbb a tumor, vérrög, vagy stroke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!