Az mennyire gond hogy vasárnap kakiltam rendesen utoljára? Lehet ebbôl baj?
Figyelt kérdés
Egyszerüen nem megy. Valamelyik nap sikerült egy kis bogyót, de csak vasárnap tudtam utoljára rendesen. Ilyenkor mit kell tenni? Köszi. F2019. nov. 22. 17:32
1/6 anonim válasza:
Ezek szerint 5 napja nem tudsz vécézni, ez nem jó. Be fog sülni a széklet, és már akkor sem fog kijönni, ha ingert érzel. Ráadásul a hasad is biztosan puffad tőle. Vegyél be este hashajtót (pl. Stadalax), csak ne csinálj rendszert belőle.
2/6 anonim válasza:
Nem iszol keveset, azt is emelni kellene!
3/6 anonim válasza:
Nagy baj nem lehet belőle, ha nincs más tüneted. Nekem is van sajnos hogy 5-6-7 napig nem sikerül, bogyót se.
Egyél/igyál valami olyasmit, ami meghajt, ez nálam mondjuk a koffeines dolog, de neked nem tudom mi.
4/6 anonim válasza:
Igyál meleg tejet, vagy egyél tejszín habot.
5/6 anonim válasza:
4 vagyok. Több rostot kellene fogyasztanod,illetve , joghurtokat, és a sok folyadék. De nem ám az édes pöttyök, víz, ásványvíz, esetleg ízesített ásványvíz.
6/6 anonim válasza:
Egyél vacsorára kaukázusi kefirt. Reggelre reméljük hogy megmozgatja a beledet. A másik ajánlat. Reggel felkelés után 1 dl Hunyadi gyógyvíz langyosan. Utána pl 10 percre visszafekszel, és 1,5 óra múlva lehet széklet. Ha egyik sem működik, akkor hashajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!