Volt valaki, hogy napokig meg volt akadva a nyelőcsöben valami?
Az este éreztem , hogy megakadt. Nem köhögtem, nem voltam rosszul tőle. Próbáltam vízzel , kenyérrel semmitől nem megy le. Voltam az este az ügyeleten , fül orr gegesz nem volt , de a nővér nem latott semmit.
Meg mindig érzem. Itt egész fent , a szájpadlástól hátrább egy keveset. Ettem most is durvább kenyér héját és nem megy le. Egyszerűen szúr . Most dolgozom. És sajnos délután már megint nem lesz orvos.
Mit tegyek , hogy mégis valahogy lemenjen
Nem biztos, hogy neked is ez a helyzet, de nekem és munkatársamnak is volt olyan, hogy elakadt kis időre, aztán lement, de 1-2 napig éreztem, mert kicsit felsértette. Tudom, hogy hihetetlen, én sem hittem el, hogy nincs ott semmi, de megnézte orvos és nem volt ott! Csak azért éreztem, mert kicsit megsértette a felületet, meg aztán rá is stresszeltem nagyon.
Munkatársamnak ugyanez volt, ő is volt vele orvosnál, nála halszálka ment le, de 1-2 napig érezte.
Igyál kamillateát, hátha az is segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!