Lehet abból valami bajom, ha önkielégítést végzek ebben az esetben?
Nemrég volt egy gyulladás a makkomon egy úgynevezett erosio. A diagnózis neve Balanoposthitis volt. Továbbá ezt írta az orvos az ambuláns értesítésre: A glans összefüggően hyperaemias, dorsalisan kb. 10x1 mm-es területen nedvedző erosio látható. Terápia: naponta kétszer kamillás lemosás, Phlogosan naponta 2X külsőleg.
Ez egy hétig kezelve volt és visszamentem egy hét után az orvoshoz. Azt mondta, hogy teljesen rendben van,teljesen meggyógyultam, mégis azt mondta, hogy 2 hétig még ne létesítsek szexuális kapcsolatot. Ekkor rákérdeztem, hogy önkielégítést végezhetek-e. Azt mondta azt sem. Ez azért érdekes, mert az egy hetes kezelés alatt kétszer maszturbáltam, mégis meggyógyult a makkom. Pedig elvileg akkor sem lehetett volna maszturbálni, de akkor nem mondta az orvos. De ha most meg hétfőn azt mondta, hogy teljesen meggyógyultam, akkor miért ne lehetne könyörgöm maszturbálni? Mi szükség van 2 hét önmegtartóztatásra még? Azért ilyen nagy probléma ez, mert rendszeresen maszturbálok, hozzá vagyok szokva és nagyon hiányzik és eléggé feszült vagyok, ha nem tudok legalább 2 naponta maszturbálni. Teljesen kész vagyok most is. Előre is köszönöm a komoly válaszokat!
Próbáld lefoglalni magad, sportolj, tanulj, stb..
Szerinted megérné, hogy esetleg valami komolyabb bajod lenne azért a 20 perc örömért?? Ha másképp nem megy, gondolj arra, hogy milyen jó lesz 2 hét múlva...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!