Ebben az esetben jelezhet rákot az éjszakai izzadás?
Van egy csomó a hónaljamban, van már időpontom rontgenre, de az még egy hónap.
Viszont utánaolvastam az interneten és azt találtam, hogy bizonyos rák tünete lehet az éjjeli izzadás.
Nekem kétszer volt ilyen mostanában, egyszer augusztus végén, de akkor nagyon ideges voltam mert másnap egy fontos eseményre mentem és izgultam, aludni is csak két órát tudtam, ezalatt pedig úgy leizzadtam, hogy csurom vizesen keltem fel. És tegnap éjjel volt a második ilyen, az elmúlt napokban szintén elég stresszes vagyok és meg is jött reggel, bár eddig nem volt ilyen menstruáció előtt/alatt.
És félek, hogy esetleg összefuggesben lehet a csomóval. Nem tudom, hogy akkor gyakoribb lenne-e vagy ez már jelezhet komoly bajt?!
Viszont nagyobb a reális esély a stresszre, és mindkét esetben alapból nagyon rosszul aludtam a stressz miatt. Csak eléggé hipochonder vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!