Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Már nem bírom...

Mit tegyek? Már nem bírom tovább. SŰRGŐS!

Figyelt kérdés
Már 3. napja folyamatosan öklendeznek kell, de megállás nélkül, az ivás visszatartja egy kicsit, de pár másodperc múlva újra kell, olyan érzés, mintha ledugná valaki az ujját a torkomon. Réggebben is volt ez, de akkor csak pár percig, a mai napra már egész nap tart, aludni sem tudok tőle! Kérlek írjatok tippeket, ami talán elmúlasztaná, nem vitszelek!!
2010. júl. 17. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem komoly gyomorfertőzésed van. Fordulj orvoshoz!
2010. júl. 17. 23:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk el kellet volna menned orvoshoz? Most akkor menj szépen ügyeletre ha aludni akarsz,mi nem fogunk tudni megygyógyítani!
2010. júl. 17. 23:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Maximum reggel tudok elmenni, addig még szenvedek kicsit. Azt olvastam Tourette szindróma is lehet az oka. Nos én az vagyok, de ilyen durva tik még nem volt.
2010. júl. 17. 23:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Szegény, nagyon sajnállak. De az egyetlen megoldás tényleg az orvos lenne, méghozzá minél előbb. Bármi - akár az alapbetegséged, akár valami más - okozza az öklenedezést, sürgősen meg kell szüntetni, mert így sem enni sem inni nem tudsz és legyengülsz, a végén még kórházba is kerülsz.
2010. júl. 18. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!