Ekcémás a fejbőröm. Mi idézheti ezt elő? A kamaszkorral és a pattanásokkal összefüggésben van? Hogyan lehet kezelni? Meg lehet teljesen szüntetni? 15 éves, fiú
(első vagyok) Nekem is ez volt: az orvos tanácstalanul állt elé, 10 fajta löttyöd is felírt, volt amit helyben nem is kaptam meg. Nem ért semmit! Sőt még a hajam is hullott (ez vele jár). Mondta, hogy éljek kiegyensúlyozottan. Kösz, ezt én is tudom:)
A fodrászom ajánlotta a nisoral sampont. Kiadtam ~3200Ft összeget 2dl -ért, nagyon sajnáltam a pénzt rá :D Első mosás után a korpa 60% eltűnt. Hoppá! Jelenleg havonta egyszer mosom ezzel, a többi alkalomkor csak mezei samponnal, és nincs egy korpa sem és a hajam sem hullik. Sőt, ami elhullott is visszasűrűsödött.
Most belegondolva lehet, hogy nem mindig hagytam rajta a nisoralt 5 percig.Amik ugye zavaróak még, azok a kis piros kiütések.Azokat nem lehet eltüntetni sehogy? Egyáltalán mi váltja ki ezt?Lehetséges, hogy a kamaszkor befejeztével elmúlik?
Még azt nem írtam, hogy a szemöldököm is enyhén olyan.
Valamint ha izzadni kezdek, erős viszketést érzek szinte az egész testemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!