Hogy lehet a legegyszerűbben kómába esni? 4-5 napra.
Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 14:09
3/11 A kérdező kommentje:
Miért is?
2010. júl. 17. 14:28
4/11 anonim válasza:
Kómába esni nem lehet csak úgy, az egy igen komoly egészségügyi probléma. Ez kb olyan, mintha néhány napra rákos vagy Aids-es akarnál lenni. (Azt meg végképp nem értem, hogy mire lenne jó...)
5/11 A kérdező kommentje:
Pedig én hallottam olyat, hogy valaki pár napig kómába esett.
2010. júl. 17. 14:40
6/11 anonim válasza:
de nyilván csak azért esett kómába, mert olyan kedve volt és nagyon akarta, nemde?
-.-"
7/11 anonim válasza:
Ha pl. elesett és bevetre a fejét, akkor elöfordulhat, hogy nem csak agyrázkódása lesz, hanem kómába is esik, ez tarthat pár óráig, pár napig, esetleg évekig - ezt elöre nem lehet tudni, hogy meddig tart, és akarattal nem lehet elöidézni.
8/11 anonim válasza:
Ugorj ki a kocsim elé. Úgy áthajtok rajtad mint a szar.
9/11 A kérdező kommentje:
14.53-as, te talpig úriember vagy!!
(de azon felül szánalmas bunkó)
2010. júl. 17. 15:10
10/11 anonim válasza:
Most komolyan kérdező, ennek mi értelme van? Meg mégis hogy gondolod? Olyan nincs, hogy vki csak szeretne pár napra kómába esni...
Biztos vannak olyan szerek, amik kómát okoznak, de azért ez nem olyan, hogy majd te eldöntöd mikor akarsz felébredni. Vagy úgy maradsz pár napig, vagy lehet, hogy évekig. Arról nem is beszélve, hogy maradandó agykárosodásod is lehet.
Miért akarsz kómába esni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!