Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet legyőzni a...

Emma21 kérdése:

Hogyan lehet legyőzni a pànikot, pl ha hirtelen jön ràd mondjuk egy koncerten a tömeg kellős közepén?

Figyelt kérdés

Ma este megyek egy koncertre és màr most rá vagyok arra paràzva, hogy rosszul leszek pànikolni fogok, szédülni stb. Természetesen indulàs előtt veszek be gyógynövényes nyugibogyót, csak ha mégis ràm jönne akkor jó lenne tudni mot csinàljak.

Szeptemberben jàrtam màr így a tömeg kellős közepén pànikoltam be nem lettem rosszul meg semmi nem történt, csak féltem meg olyan volt mintha szédülnék, de nem szédültem csak az érzés volt meg. Meg egyfolytàba a vész esetén használható menekülő utat néztem.

2019. okt. 27. 09:04
 1/2 anonim válasza:
Elengedem magam.
2019. okt. 27. 13:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Zacskóba való lélegeztetés mint a filmekben. De lehet hogy azt gondolják majd hogy szipuzol.

A mély levegővétel is segít illetve ha van pár másodperced gondolkodni. Vihetsz magaddal piezzo gyújtót öngyújtóból. Lehet ugyanis hogy ha megcsípteted magad az kizökkent. De ez csak tipp.

2019. okt. 27. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!