Mitől lehet, hogy valaki ennyire rosszul van az injekciótűtől?
Rólam van szó..Annyira rosszul vagyok a tűtől, hogy az valami hihetetlen...Elájulok, szédelgek, rosszul vagyok, ha csak tűvel kapcsolatos dolog történik velem...Már az első olyan oltásomkor, amire emlékszem, elájultam... Vérvétel, oltás mindig szédelgéssel/ ájulással jár nálam.. (Bár mostanában fel vagyok rá készülve, és csak szédelgek,de annyira, hogy menni nem tudok...)
Egyszer azért ájultam el, mert mondta a doki, hogy vérvételre kell mennem..Elkezdtem szédelegni, és bumm...
Ha más kapott oltást, akkor is ájultam már el... Az előbb pl. öcsémet vittem ügyeletre, ott magas lázra kapott szurit, nem néztem oda, direkt másra gondoltam, de mégis olyan rosszul lettem, hogy alig bírtam kijönni a dokitól...
18/l

Ezt hívják köznapi nyelven hisztinek -.-
Amúgy meg pszichológiai probléma. Vagy menj pszichológushoz, vagy kapj be egy nyugtatót minden egyes vérvétel előtt :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!