Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik tetű ez?

Xenonenox kérdése:

Melyik tetű ez?

Figyelt kérdés

A fejem elkezdett viszketni hátul, és a hátam felső részén (néha lejjebb is) ilyen kis feketés bogarak vannak a póló alatt, ruháimat néztem de csak a pulcsim kapucnijában találtam tetveket amik nagyobbak volatak mint a hátamon lévők. Ez volt két napja. Ma már naygobbakat találtam a hátamon és a pulcsim kapucniján is. nem találtam magyarázatot arra hogy ez melyik tetű pontosan. Válaszokat köszönöm. Képet mellékeltem

[link]

[link]

2019. okt. 21. 21:46
 1/5 A kérdező kommentje:
Utólag megnéztem, a pólóm varratainál rengeteg volt belőlük. Remélem nem kaptam el egyszerre a haj és ruha tetűt is....
2019. okt. 21. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezeket találtam... Elméletileg a ruhatetű megcsíp, tehát kéne, hogy legyen a testeden csípés. Viszont én sem tudom eldönteni...

2019. okt. 21. 21:54
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Akkor a ruhatetű az biztos, de nem árt szerintem, ha mindkettőre kezeled magad.
2019. okt. 21. 21:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez ruhatetű!!!!!Nagyon gyorsan el tud szaporodni! Minden ruhát magas hőfokon ki kell mosni, fertőtleníteni pl.(flóraszept) biztos van valami speciális irtó szer is ellene. Jól sikerült ezeket így össze szedni?
2019. okt. 22. 00:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
*jav.hol sikerült
2019. okt. 22. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!