Valami folyik a fenekemből. Mi bajom lehet? Mit csináljak?
Úgy szoktam észrevenni, hogy a nadrágom és a boxerem nedves a fenekemnél. Ha sokáig ülök egy helyen, akkor a széken is látszani szokott egy csík. Lehetséges, hogy ha izgulok, akkor jobban előjön.
21F
Lehet, hogy aranyered van. Az időnként eléggé tud nedvedzeni. De az is lehet, hogy csak nagyon izzad a feneked között és az folyik végig, illetve kimarja a végbéltájékot, ami így váladékozik. Vízszerű, büdös váladék.
Én sajnos aranyeres vagyok. Amikor hosszú órákig kell ülnöm az egyetemen vagy egész éjszaka állómunkát végzek és nincs időm elmenni mosdóba, gyakran érzem, hogy "bepárlik" a fenekem és egyenesen érezhető, hogy folyik ez a vízszerű cucc. Mondjuk nekem azért a széken nem hagy nyomot, de nagyon kellemetlen, maró érzés. Javaslom, hogy azért nézesd meg! Ha aranyér, arra vannak kenőcsök. Továbbá meg lehetne próbálni még a farpofák között bekenni Sudocremmel, hogy ne tudja az izzadság annyira kimarni! A páromnak szörnyen izzad a talpa és ettől rettentő büdös, azt is Sudacremmel kenjük és tök jól beválik. Meg persze a babáknál is ezt használják, hogy ne üsse ki a pelenka/pisi/kaki a popsijukat a szellőzés hiányában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!