Vér folyik a fenekemből. Mitől lehet? SOS!
Szedtem Doumox 1000 antibiotikumot mert megvoltam fázva. Néhányszor kihagytam a probiotikumot. Éjjel 3:00 kor keltem nagy fájdalmakkal a gyomromban. Görcsök, hasi fájdalmak. Eszek, de állandóan érzem, hogy éhes vagyok. Éjjel vettem észre, hogy ahogy érzem, hogy űríteni kell, vér folyik belőlem. Voltam máma ügyeleten, megvizsgált a doki, minden rendben. Betette az ujját, és nem volt véres. Kivettem gyógyszertárban Enterol 250 MG probiotikumot. Most nem járok annyiszor WC-re de azért járok.
Pánikba vagyok esve, szédülök, félek iszonyatosan.
Mi lehet ez? Totálisan be vagyok parázva. Állandóan korog a gyomrom, de állandóan éhes is vagyok.
Kérlek segítsetek. Bele fogok ebbe őrülni komolyan mondom.
A Gyakorikérdések.hu oldal-nak nem azért ez a neve, hogy egy kérdést nagyon gyakran feltegyünk., pedig, te úgy gondolom, hogy így értelmezed.
Tegnapelőtt 12 óra 10 perckor feltettél ez ezzel kapcsolatos kérdést. Más megfogalmazásban ugyancsak tegnapelőtt 20 óra 55 perckor ismét feltettél egy kérdést, a kérdés ugyanarra a problémára és személyre utal vissza.
Ma 8 óra 09 perckor ismételten kiírtál egy kérdést, majd írod, hogy voltál orvosnál a problémával, aki azt mondta, hogy minden rendben, az antibiotikum alkalmazása okozta ezt a problémádat. Erre ma 16 óra 35 perckor megint kiírsz egy ugyanerre vonatkozó kérdést.
Betartottad az orvos utasításait??? Ha igen, akkor kuss, fejezd már be, szedjed a gyógyszereidet, és rendbe fogsz jönni.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!