Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vagyok elhízva ha nincs...

Miért vagyok elhízva ha nincs semmi extrém étkezési szokásom?

Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy valaki aki ugyan úgy nem sportol, ugyan úgy átlagosan étkezik mint én, és tök átlagos a testalkata vagy vékony. Netalán letol napi 2-2,5l kólát, és még amellett sincs elhízva. Én meg igen. Anyagcserémmel nem hiszem hogy baj lenne, van hogy akár napi 3x is nagy dolgom van... akkor még is mi a túrótól lehetek elhízva??
2019. okt. 9. 20:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

átlagos héten

reggeli tízórai szendvics, felvágott, zöldség, ebéd általában egy fogás valami könnyű kaja, tehát nem oldalas, meg nem zsírba tocsogó akármi uzsonna vacsora kb ugyan az mint délelőtt.

2019. okt. 9. 22:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
De hány szendvics (milyen vastag kenyér), és hány deka az a "könnyű" főétel? És vajon mit csipegetsz és iszol még mellette, amiről itt nem számoltál be? Csodák pedig nincsenek! De azért nézesd meg a pajzsmirigyhormonodat, és legalább gyalogolj naponta 1 órát.
2019. okt. 9. 22:45
 13/15 anonim ***** válasza:
70%
Egy kalkulátor szerint 2700 kcal a napi energiaszükségleted. Vagyis ha lemész 2000-re, ami egy férfinál elég kevés, akkor fogsz fogyni.
2019. okt. 9. 23:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Reggeli és tízórai is szemdvics, és uzsonna és vacsora is? Ez négyszeri alkalom? Így nem csodálom a hízást.

Akik bármennyit esznek és vékonyak, azoknak gyorsabb az anyagcseréjük, valamint genetikai dolog is közrejátszik, esetleg pajzsmirigy túltengés. Ők meg hízni szeretnének, de nem tudnak.

Írd fel naponta mit eszel és az hány kalória kb., utána egyél annál kevesebbet és naponta 1-2 órát tölts intenzív mozgással, így garantált a fogyás. Persze egy kivizsgálás sem árt, hogy nincs-e szervi bajod.

2019. okt. 10. 07:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Kezdj el sportolni, mozogni! Az még nem jutott az eszedbe, hogy biciklizz egyet vagy fuss? Vagy ússz?
2019. nov. 8. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!