Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek sovány a 13 éves...

Szerintetek sovány a 13 éves lányom ha 155 cm és 43 kg?

Figyelt kérdés
Szerintem csinos, egészséges kislány de a ismerőseim közül többen is azt mondták hogy túl sovány. Szerintetek is az?

2019. okt. 4. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

hát fogyni már nem szabad neki, de még pont határeset :)

sportoltasd, hogy izmosodjon.

2019. okt. 4. 15:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sovány, persze függ attól, hogy mit örökölt. 2-3 kg legalább ráférne, főleg, hogy növésben van.
2019. okt. 4. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

mert ha most mi azt mondjuk, hogy igen, sovány, akkor már a te szemedben se lesz egészséges, csinos kislány, csak egy ronda, haldokló gebe?

szerintem csinos, egészséges kislány, mint én voltam alig nyolc éve, remélem ő lesz olyan szerencsés, hogy nem a súlyával bszogatja majd az anyja/apja egész fiatalkorában, hogy aztán húszévesen hallja hosszú idő után először, hogy így is szép és szeretetreméltó (és akkor se tudja elhinni, hiszen anyu már elmagyarázta hogy mért NEM az)

2019. okt. 4. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!