Lábboltozat-süllyedést hogyan korrigáltátok? Mi segített, mekkora javulás érhető el?
Köszi az eddigieket!
13 éves gyerekről van szó.
Jó talp tornát tudtok ajánlani?
Volt orvosnál. Azt nem tudom megítélni, hogy mennyire súlyos. (Hosszanti b. sullyedése van, csak a haránt is érdekel.)
Köszi az ötleteket a tornáztatással kapcsolatban!
Azt honnan lehet megtudni, hogy mennyire súlyos? Van pl. valamilyen számozása?
Egy rokon gyerekről van szó. Nem tudom a pontos adatokat róla. Nagyon távol élünk egymástól. Nyáron találkoztam vele, akkor láttam a lábfejét, de annyira nem akartam vizslatni.
A calcus dolgot felolvasták nekem telefonon keresztül, amikor érdeklődtem az orvosi papírokon írtakkal kapcsolatban. Majd megkérem, hogy újra olvassák fel.
Szerintem mindkét lábán van eltérés. Sarka fájt egy ideig (azt nem tudom, hogy egyik vagy mindkettő, rákérdezek).
Ide is írjatok, ha tudtok:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1011967..
Köszönöm szépen előre is!
Szerintetek az egyedileg készített talpbetét az hasznos lenne a gyerek számára? Vagy az is jó, amit az ortopéd orvos felírt neki? Melyik a jobb?
A magas szárú cipő viselése jó ötlet lenne számára?
Találtam talp-lábtornákat, de melyik a jó? Ti melyiket csináljátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!