Mit lehet kezdeni ízületi gyulladással? Szerintetek egyszeri eset volt vagy még elő fog jönni?
Pénteken délután iszonyatosan megfájdult a bal lábam, a lábfejem / bokám megduzzadt és tiszta vörös lett, alig bírtam hazajönni a munkahelyemről. Mikor hazaértem 17 óra körül, lefeküdtem az ágyamra és nem bírtam felkelni kb. 21 óráig.
Egész hétvégén pihentettem a lábamat, kentem rá Flexagil krémet, vizes ruhával borogattam stb. és mára már tudok normálisan járni és nincs is annyira megduzzadva a lábfejem. Voltam orvosnál de csak annyit mondott hogy begyulladt az ízület. Vérvételen és vizeletvizsgálaton kb. 2 hete voltam és minden érték rendben volt. Viszont azóta egész napos állómunkát végzek és lehet amiatt alakult ki ez a gyulladás. Szerintetek ez egyszeri eset volt és a szokatlan terhelés váltotta ki vagy valami betegség áll a háttérben és mindig elő fog jönni? Sajnos utánajárni nem igazán tudok, most kezdtem azon a munkahelyen, jelenleg próbaidőn vagyok, szabadság vagy táppénz kizárva mert úgyis kirúgnának azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!