Több mint egy hónapja fáj a lábam, nem tudom mit csináljak?
Úgy kezdődött ez az egész , hogy a lágyékom fájdult meg ,voltam urológián,nem talált a doki semmi kórosat.
1 héttel később már nem csak a lágyékom fájt hanem a combom is 2 hét múlva már a vádlim is most meg már egészen a talpamig terjedt a fájdalom. A lágyék fájdalom kb másfél hete megszűnt , most viszont az egész jobb lábam fáj
Ortopédia vizsgálat majd csak következő hónap végén lesz.
Senki nem tud semmit , hogy mitől fáj. Orvosom írt fel gyulladáscsökkentőt és fájdalomcsillapítót ,azt 10 napig szedtem , meg egy erős mentolszagú kenőcsöt, de egyik sem használt... Kb a csípőmtől egészen a talpamig fáj, lábujjaimat is nehezebben tudom mozgatni és van amikor annyira fáj hogy csak sántítva tudok menni , de van amikor enyhébb a fájdalom, de mindig visszatér, van hogy a vádlim fáj jobban de van hogy a combom fáj erősebben. Mit tegyek? Esetleg tudnátok ajánlani valami féle kenőcsöt, vagy akármit? Volt valakinek hasonló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!