Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Masfel honapja br van dagadva...

Lea1986 kérdése:

Masfel honapja br van dagadva a bal labam nem tudom mitol?

Figyelt kérdés
Másfél hónapja elkezdett fájni a lábam, először csak a vádlim, kisebb terhelésre is. Elmentem a háziorvoshoz,2 doppler ultahangot es egy d-dimert is csinaltattam negativak lettek. Rá 1-2 hétre elkezdett a térdhajlatom is fájni, arra 1-2 hétre pedig a combom hátsó része is.Este lefekvéskor pihentetett helyzetben sokszor már nagyon fáj. A fájdalom inkább húzódó, szúró, és inkább olyan mint egy görcs utáni fájdalom.mitol lehet ez?

2014. dec. 15. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Ezeket a kérdéseket komolyan nem értem. Ha az orvosok nem tudják, akkor mi gyakorikeredesen lévő emberek honnan tudnánk???
2014. dec. 15. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Azért az orvosokban sem lehet 100%-ig megbízni. A férjem hazaküldte volna a kórházból (sürgősségi mentő vitte be) mélyvénás trombózissal, mert nem vette észre a kedves vizsgáló orvos, hogy nem a páciensnek nincs baja, hanem a doppler rossz.

Igyál magnézium b6 pezsgőtablettát és ha nem javul keress másik orvost.

2014. dec. 15. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
39%
Ilyenkor természetesen másik orvost is kell felkeresni.
2014. dec. 15. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Addig nyúzd a háziorvosodat, amíg az összes lehetőséget végig nem járod. Nem lehet annyiban hagyni. Reumatológusnál már voltál? Ortopéd orvos?
2014. dec. 19. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:
41%

Nem szabad annyiban hagyni,hiszen húzódik fölfelé a lábadon!

MInd a két lábon?Az orvosoknak pontos és részletes leírást kell adni,talán fölírni,hogy mikor jobb,lehet-e valahogy befolyásolni -esetleg borogatással,áztatással,hideggel,meleggel,rosszabb-e mozgásra,lépcsőn járásra,állásra,fölpolcolásra.

Jó-e az étrended,iszol-e elég vizet?EGy teljes vérkép és vizeletvizsgálat is segíthet,éhgyomorra is.Nem vagy-e túlsúlyos?Cukorbeteg?

Volt-e valami különös dolog épp mielőtt elkezdődött;baleset,esés,akármi.SEgíteni kell az orvosoknak kitalálni,hogy mitől indulhatott el.Írjál föl mindent,amire gondolsz,számíthat!

2014. dec. 28. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!