Anya rákos. Tudtok nekem olyan könyveket mondani, mondani, amelyek segítenek átvészelni ezt a helyzetet? Nem tudományos jellegűt keresek.
Sajnos nem tudom, de őszintén együttérzek veled is kitartást kívánok!
Szeresd őt nagyon, az sokat segít!
Mittelholcz Dóra - Tündérmese kis szépséghibával.
Dávid Zsanna - Rákstory
Könyvemmel nem célom a ma oly divatos orvosregények sokaságát gazdagítani, sokkal inkább segítségül ajánlom, és figyelemfelkeltésnek szánom rohanó világunkban. Írásom önéletrajzi fogantatású, csaknem minden epizódjában hiteles, így nem számíthat a szenzációéhes olvasók táborának megelégedésére. A középkorú daganatos betegségekben szenvedők megváltozott életminőségéről, hirtelen riasztóan bonyolulttá vált hétköznapi gondjairól írok. Segíteni szeretnék mindazoknak, akik csak most vagy a közeljövőben szembesülnek korunk népbetegségével, a RÁK-kal. Keserédes tapasztalataimmal, gyakorlati tanácsokkal is szolgálok a rászorulóknak…”
Mielőbbi gyógyulást anyukádnak!
Szerintem nincs ilyen.
Csak állj mellé, fogadd el a döntéseit, ne akarj semmit rákényszeríteni, csak támogasd. És tölts vele annyi időt amennyit csak lehet.
Sajnálom, hogy át kell ezen mennetek, rohadt kemény időszak, folyamatos érzelmi hullámvasút.
Szólít a szörny. Film is, könyv is.
Anyuddal beszélgess sokat, együtt könnyebb lesz feldolgozni! És ne mondj le róla, ha van ereje küzdeni, meggyógyulhat, ebben pedig neked, nektek, a családjának kell támogatnia.
Lance Armstrong : Bicikli életre-halálra.
Ez a legjobb ilyen témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!