Mondjátok meg, miért ilyen bunkó az összes orvos?
Sajnálom már, inkább ki kellett volna sétálnom.
Ostobán viselkedtél kérdező, mint egy nyeretlen kétéves. És még te vagy felháborodva. Fogadok, nő vagy. A surmó fajtából. Azt gondoltad, a pénzedért kinyalják a seggedet. Leleteket szépen rendberakva, átadni az orvosnak. Mert azt orvos írta az orvosnak. Te meg nekiálltál magyarázni. Megérdemelted amit kaptál.
#12 Mi az, hogy az orvosnak írta, te....
Az a példány a betegé, s ha akarja WC papírnak használja, de akkor is a beteg példánya, nem az orvosoké! Ha akarja megmutatja más orvosnak, ha akarja nem!!!
"Tudom, nem szép dolog általánosítani, de én még nem találkoztam kivétellel."
Akkor tutira benned van a hiba.
2-es te egy marha vagy. Számoldmeg azt is,hány orvos jön vissza és a többi európai országba is pl Svédországból .Ja,arról nem fogsz regélni,mert nem lehet vele uszítani.
A betegek jó (nagy) része sültbunkó és okostojás,nyilván a napi 100. után az orvosnak és egyéb eüsnek is felmegy a pumpája és ugrik a legkisebbre is. Mert ő is emberből van és nem köteles pitizni.
Az orvosok nagy része sem nem paraszt sem nem rosszindulatú. Van olyan is, nem tagadom,de leginkább az évtizedek óta bekövesedve istent játszó öregek.
Ha annyira nem tetszik a képe,akkor nem teli szájjal kellene hőbörögni,hanem mondjuk másikat keresni.
Addig örüljetek,míg van orvos,mert külföldön még ennyi esélyetek sincs bejutni egyhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!